De gezelligste bakker van Brabant….ontstaan als authentieke bakkerij en inmiddels uitgegroeid tot succesvolle take away formule met ambachtelijk banket, de lekkerste broodjes, verse sappen en natuurlijk koffie van speciaal voor ons gebrande bonen!

Altijd gevestigd op die plaatsen waar mensen bij elkaar komen en onderweg zijn voor plezier of werk. Binnensteden, gezellige woonwijken, grotere winkelcentra of kantooromgevingen…waar mensen zijn wil Bakkertje Bol de deuren openen!

De 5 pijlers op een rij

  • Ambachtelijk kwaliteitsbanket
  • Rijk belegde broodjes
  • Koffie van speciale Bakkertje Bol bonen
  • De verste verse sappen
  • Vaste deals voor de klant

Waarom franchise?

Bakkertje bol heeft een doel en een overtuiging. Het doel is door te groeien naar een omvang van 50 vestigingen, de overtuiging is dat dit alleen kan met absolute bevlogenheid. Franchise is het ultieme Bedrijfsmodel om de ondernemer optimaal te stimuleren en motiveren. Iedere dag klanten een topbeleving bezorgen in hun eigen winkel, dat is de uitdaging en daarom franchise!

Wie zijn onze klanten?

Wij geloven niet in doelgroepen. Waarom zouden wij bepalen wie onze klanten zijn? Onze 5 pijlers zijn toch heerlijk voor iedereen? Iedereen is welkom, onze winkels hebben een uitnodigende uitstraling vol met gezelligheid en lekkere lekkernijen!

Wie zijn onze franchisenemers?

Als je niet kunt lachen moet je geen winkel beginnen! De eerste indruk is het halve werk, dat is voor Bakkertje Bol dan ook de eerste helft van de voorwaarde. De andere helft moet bestaan uit doorzettingsvermogen, discipline, sterke affiniteit met lekker eten en drinken, opgeruimd karakter en een frisse uitstraling. De rest komt vanzelf en het laatste beetje wat er dan nog tekort komt trainen we er bij!

Wie zijn onze leveranciers?

Klanten zijn het belangrijkste voor Bakkertje Bol, maar leveranciers slaan wij niet over. Een duurzame relatie is de basis van samenwerking met onze leveranciers waar wij collectief mee samenwerken. Stuk voor stuk kwaliteitsbedrijven met de beste voorwaarden en ideale aflevercondities op locatie. Wij voeren centraal de onderhandelingen waardoor onze franchisenemers de beste inkoopprijzen hebben.