Het banketbakken begint met liefde voor het bakkersvak…en dat hebben onze bakkers. De recepturen zijn de basis, de ervaring en kennis van het ambacht doen de rest. In onze centrale bakkerij worden iedere dag de beste en natuurlijkste ingrediënten op een ambachtelijke wijze verwerkt tot al het lekkers wat zijn weg vindt naar de winkels. En dan komt het nog aan op de passie van onze winkelbakkers. Zij geven de laatste “finishing touch” voordat je ons heerlijke banket kunt proeven, iedere dag weer!

 

Sappen

Verse sappen

Onze zonovergoten sappen worden geperst van de sappigste sinaasappelen die onze groenteman kan vinden. En dat proef je. Heb jij zin in een jus d’orange, een gemengde fruitsap, een shake of smoothie? Kies zelf maar uit, wij persen gewoon door, de hele dag!

 

 

 

 

ambachtelijkbanketAmbachtelijk banket

Beroemd zijn de muffin’s en de worstenbroodjes. Al doet dat tekort aan de andere specialiteiten die onze bakkers iedere dag bakken. Wat denk je van een heerlijk saucijzenbroodje, een rijk gevulde walnotenkoek of een roomboterappelflap met rozijnen?

 

 

 

lekkerstebroodjesDe lekkerste broodjes

De hele dag bakken wij de broodjes bruin! Donkerbruin, lekker wit of Italiaans met olijven. Bij Bakkertje Bol kies je zelf een broodje en wordt het ter plekke belegd. De basis is natuurlijk de pestomayonaise volgens ons eigen geheime recept…die wil je niet missen!

 

 

 

koffiethee

Koffie & thee

Koffiebonen branden is een vak apart en dat laten wij graag over aan de vakmensen van Smit & Dorlas. Speciaal voor Bakkertje Bol selecteren zij de geurigste bonen waar wij dan weer een heerlijke koffie mee bereiden. Ook de theeliefhebbers komen niets tekort. Kies zelf je smaak uit ons Legends theeassortiment en genieten maar!

 

 

 

worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Het geheim van onze beroemde worstenbroodjes? Dat vertellen we natuurlijk niet. Wat u wel mag weten is dat onze huisslager, die al jaren het gehakt maakt, een echte vakman is. Samen met het deegrecept, de kracht van onze bakkershanden is dit het succes van ons worstenbroodje. Het zijn de lekkerste van Brabant!